Open dag

Op vrijdag 18 maart 2022 van 13.30-17.45 uur hopen we je tijdens  de open dag welkom te mogen heten op het Veluws College Walterbosch.

We vinden het belangrijk leerlingen veilig op onze school te ontvangen. Om ervoor te zorgen dat we genoeg afstand kunnen houden, vragen we je om je samen met een van je ouders aan te melden voor een specifiek tijdsblok.  Vanaf 11 februari 2022 is het mogelijk je  met aan te melden voor de open dag via de site vo-apeldoorn.nl  Via deze site is het mogelijk je voor meerdere scholen aan te melden.

Zit jij in groep 7 en wil je alvast meer weten hoe de school eruit ziet: bekijk dan onze virtuele rondleiding en wandel zelf door ons gebouw! Als voorbereiding op het bezoek aan onze open dag kan jij als groep 8-leerling dit natuurlijk ook doen. 

Vragen?
Je kunt altijd contact met ons opnemen om je vragen te stellen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 055 357 98 25 of stuur een mailbericht naar onze activiteitencoördinator Miranda van den Brink ([email protected] of naar het algemene mailadres van onze school: [email protected] )

Informatieavond

De informatieavond voor ouders van toekomstige brugklassers heeft plaatsgevonden op dinsdag 8 februari 2022. Deze informatieavond heeft online plaatsgevonden. De virtuele tour in de school is te zien via:  https://www.youtube.com/watch?v=U7hecBCbI1Q