Kom langs

Je gaat volgend jaar eindelijk naar het voortgezet onderwijs. Maar eerst nog een school kiezen!  Je bent van als nieuwe leerling harte welkom op het Veluws College Walterbosch. Maar wanneer hebben wij contact  zodat je kennis kan maken met het Walterbosch?

Open dag

De open dag is verplaatst naar vrijdag 18 maart 2022. Je bent dan van harte welkom om onze school te bekijken, kennis te maken met de vakken waarin les wordt gegeven. Tijdens de open dag zijn er docenten en andere medewerkers aanwezig, die jou van alles kunnen vertellen over de school en waaraan jij vragen kunt stellen. En mocht je het willen dan is er de mogelijkheid rondgeleid te worden door een leerling uit het 1e leerjaar. De open dag zal worden gehouden van 13.30-17.45 uur.

We vinden het belangrijk leerlingen veilig op onze school te ontvangen. Om ervoor te zorgen dat we genoeg afstand kunnen houden, vragen we je samen met een van je ouders je vooraf aan te melden voor een specifiek tijdsblok. Aanmelden voor de open dag Walterbosch is mogelijk vanaf 11 februari 2022 via https://www.vo-apeldoorn.nl/school/veluws-college-walterbosch/

Via de site vo-apeldoorn.nl  is het dan ook mogelijk je voor meerdere scholen aan te melden.

Zit jij in groep 7 en wil je alvast meer weten hoe de school eruit ziet: bekijk dan onze virtuele rondleiding en wandel zelf door ons gebouw! Als voorbereiding op het bezoek aan onze open dag kan jij als groep 8-leerling dit natuurlijk ook doen. 

Naast het vooraf aanmelden houden we ook op andere manieren rekening met de coronamaatregelen. Zo heeft elke school een eenrichtingsroute ingericht, is het dragen van mondkapje verplicht. 

Wanneer de dan geldende coronamaatregelen het niet toelaten je fysiek op school te ontvangen zullen we een online open dag organiseren. Informatie hierover zal dan via onze socials, onze website en via de website vo-apeldoorn.nl worden verstrekt.

Meer informatie over de open dag zal begin januari worden gepubliceerd op onze site.

Informatieavond

De informatieavond heeft plaatsgevonden op 8 februari 2022. Tijdens deze informatie is er een filmpje vertoond over onze school. Dit filmpje is terug te kijken via https://www.youtube.com/watch?v=U7hecBCbI1Q