Over Walterbosch

Het Veluws College Walterbosch is een bruisende school voor havo, atheneum en vwo-Erasmus. Welke opleiding je ook doet, je krijgt altijd de kans om te kiezen voor ons Technasium of kunst & media.

Onze school staat bekend om de fijne sfeer en veiligheid. We vinden het heel belangrijk dat je goed in je vel zit en het naar je zin hebt. Daarom hebben we veel contact met jou en je ouders. Of je nu graag op een computer werkt, samenwerkt om dingen op te lossen of creatief bezig bent: het kan allemaal!

 

Hoi!

Ik ben Elisa en ik zit op het Veluws College Walterbosch. Vorig jaar zat ik in groep 8 en moest ik een school kiezen… Best lastig! Walterbosch leek me leuk omdat je veel met een laptop werkt, je een keuzevak kunt kiezen en het gebouw overzichtelijk is. Nu ik hier op school zit, vind ik het misschien nog wel leuker als dat ik eerst dacht! Er hangt een gezellige sfeer op school en ik heb een fijne klas. De docenten zijn ook erg aardig.

Veluwse Onderwijsgroep

Het Veluws College Walterbosch maakt deel uit van de Veluwse Onderwijsgroep. Dit samenwerkingsverband bestaat uit drie stichtingen: SKVOAO, Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Apeldoorn en Omgeving (Veluws College), SKPOOV, Stichting Katholiek Primair Onderwijs Oost-Veluwe (veertien katholieke basisscholen en één school voor katholiek speciaal basisonderwijs) en Stichting CVO Apeldoorn, Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Apeldoorn (De Heemgaard, Sprengeloo en Christelijk Lyceum).