Over Walterbosch

Het Veluws College Walterbosch is een bruisende school voor havo, vwo en vwo-Erasmus. Welke opleiding je ook volgt, op het Walterbosch maak je kennis met verschillende projecten, bijvoorbeeld kunst & media, informatica of het technasium. Of je nu graag met een computer werkt, creatief bent, of het leuk vindt ingewikkelde vraagstukken op te lossen: het kan allemaal op het Walterbosch!

Onze school staat bekend als  een veilige school met een prettige sfeer. Wij willen graag dat je goed in je vel zit en het naar je zin hebt. Daar doen wij erg ons best voor.

 

Hoi! Ik ben Noémi en ik zit in het eerste jaar van Veluws College Walterbosch. In groep 7 en 8 ben ik hier op de open dag geweest en ik vond het gelijk een gezellige school. Ik heb ook andere scholen bezocht en van alle scholen de plus- en minpunten opgeschreven. Daarna wist ik het “Walterbosch is mijn school!”

Mijn eerste schooldag vond ik best spannend, maar al snel was het super leuk! Het duurde niet lang voordat ik nieuwe vriendinnen had gemaakt. Mijn favoriete vak hier is kunst. Ik hou namelijk erg van ontwerpen, knutselen, tekenen en toneelspelen. Maar het belangrijkste is dat we veel lol hebben hier op school!”

Veluwse Onderwijsgroep

Het Veluws College Walterbosch maakt deel uit van de Veluwse Onderwijsgroep, een door talent en ambitie gedreven organisatie. Bijna 2.000 medewerkers maken zich sterk voor kwalitatief en uitdagend onderwijs voor ruim 13.000 leerlingen.