Groep 7 en 8

Hallo bijna-brugklasser,

Je gaat volgend jaar naar het voortgezet onderwijs. Leuk, nieuw en anders! 

Het Veluws College Walterbosch staat bekend als een veilige school met een prettige sfeer. Wij willen graag dat je goed in je vel zit en dat je het naar je zin hebt. Daar doen wij ons best voor. Op het Walterbosch willen we dat het onderwijs bij JOU past. Daarom sluiten we ons onderwijs beter aan op het onderwijs van de basisschool en bij wie jij bent en wat jij kunt. Je leert bij ons zelfstandig te worden, we gaan je helpen bij ‘leren leren’ en het plannen van je werk. 

We bieden havo, atheneum en vwo-Erasmus aan. Ben je nieuwsgierig, leer je gemakkelijk en werk je graag zelfstandig? Dan is vwo-Erasmus misschien wel iets voor jou.

Welke opleiding je ook volgt, op het Walterbosch maak je kennis met verschillende projecten, bijvoorbeeld kunst & media, informatica en het technasium. Of je nu graag met een computer werkt, creatief bent, of het leuk vindt ingewikkelde vraagstukken op te lossen: Het kan allemaal op het Walterbosch!

Meer weten?
Klik hieronder om ons magazine te lezen en blader snel naar pagina 24!

 

Hoi! Ik ben Jens!

“Vooral het technasium en de technische vakken vind ik erg leuk. Als ik naar school ga is mijn tas best zwaar. Ik neem mijn boeken, schriften en natuurlijk mijn computer mee, want daar werken wij veel mee.”

Wandel door de school en bekijk o.a. de aula, de gymzaal, het lab en het technasium.

Bekijk de school
Sluiten