Aanmelden schooljaar 2024-2025

Wil jij je aanmelden bij ons op school? Leuk!

Je kunt je voor de eerste klas (leerjaar 1) aanmelden tot 1 april 2024.

  • Wil jij je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? Stuur dan een mail naar [email protected]. We sturen je zo snel mogelijk een formulier toe. 
  • Alleen bij speciale omstandigheden (zoals een verhuizing) kun je je nog aanmelden na 1 april 2024. Stuur dan ook een mail naar [email protected].

Om toegelaten te worden voor de brugklas havo/vwo heb je tenminste een havo-advies nodig en voor vwo-Erasmus heb je een vwo-advies nodig van de basisschool. De juf of meester van groep 8 geeft aan dat je goed zelfstandig kunt (leren) werken en nieuwsgierig bent. Als jij je voor 1 april 2024 hebt aangemeld krijg je eind mei/ begin juni 2024 te horen of je bent toegelaten op onze school.

Kennismakingsmiddag

Wie zijn je nieuwe klasgenoten en je coach?  Op woensdag 26 juni 2024 kom jij samen met je klasgenoten en alle andere nieuwe brugklasleerlingen op school om kennis te maken met elkaar en met je coach. Tijdens deze middag krijg je ook allerlei informatie mee naar huis.

Vlak voor de vakantie krijgen jij en je ouders een brief met allerlei handige informatie. Zoals de datum voor het ophalen van je boeken, wanneer je na de zomervakantie op school wordt verwacht en wat voor activiteiten er de eerste week van het schooljaar op jouw rooster staan.