Contact

Receptie

De receptie aan de Zilverschoon is tijdens schooldagen geopend van 08.00 – 15.30 uur. Telefonisch contact en bezoek aan de school loopt via de receptie.

Vestigingsadministratie

De vestigingsadministratie is iedere schooldag geopend van 08.00 – 16.30 uur.

Infopunt-Leerlingen

Op het Veluws College Mheenpark zijn twee Infopunten-Leerlingen: één aan de Zilverschoon en één aan de Duizendschoon. Bij het Infopunt-Leerlingen kunnen leerlingen terecht voor allerlei zaken, zoals: te laat, nablijven, eruit gestuurd, absentie, verlof, strookjes, brieven, boekenfonds, laptopdokter, uitleenbalie en inhaalwerk. Beide Infopunten-Leerlingen zijn iedere schooldag geopend van 08.00 – 16.30 uur.

Medewerkers

Docenten zijn het best bereikbaar via e-mail (voorletter.achternaam@veluwseonderwijsgroep.nl). U kunt eventueel ook naar school bellen; om docenten tijdens het lesgeven niet te storen zal er in de meeste gevallen een terugbelafspraak gemaakt worden.
Uitsluitend in dringende gevallen kan gebruikgemaakt worden van de telefoonnummers (privé) van de teamleiders of van de vestigingsdirecteur.

Ziek en hersteld melden

Ziekte kan ’s ochtends voor 08.30 uur telefonisch aan de school worden gemeld: (055) 366 56 33. U kunt dit persoonlijk aan de telefoniste doorgeven, maar u kunt ook een bandje inspreken. Denkt u er dan aan om duidelijk de naam en klas van uw zoon/dochter in te spreken en de reden van afwezigheid te vermelden (ziek, tandarts, orthodontist, huisarts etc).
Tandartsbezoek en dergelijke moet zoveel mogelijk buiten schooltijd plaatsvinden. Indien dit niet mogelijk is, dient dit uiterlijk daags tevoren bij het Infopunt-Leerlingen gemeld te worden: mpinfopunt@veluwseonderwijsgroep.nl

Als uw zoon/dochter de lessen weer kan hervatten, dan horen we dat ook graag van u. Uw zoon/dochter kan hiervoor het betermeld-formulier inleveren bij het Infopunt-Leerlingen. U kunt het ook doorgeven via de mail: mpinfopunt@veluwseonderwijsgroep.nl of u kunt telefonisch het bandje inspreken.

Contactgegevens

Veluws College Mheenpark
mavo en onderbouw havo en atheneum
T (055) 366 56 33
Mheenpark@veluwseonderwijsgroep.nl

Locatie Zilverschoon
Zilverschoon 43
7322 GG Apeldoorn

Locatie Duizendschoon
Duizendschoon 8
7322 GZ Apeldoorn

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.