Contact

Vestigingsadministratie

De vestigingsadministratie is iedere schooldag geopend van 08.00 – 16.30 uur.

Infopunt-Leerlingen

Op het Veluws College Mheenpark zijn twee Infopunten-Leerlingen: één aan de Zilverschoon en één aan de Duizendschoon. Bij het Infopunt-Leerlingen kunnen leerlingen terecht voor allerlei zaken, zoals: te laat, nablijven, eruit gestuurd, absentie, verlof, strookjes, brieven, boekenfonds, laptopdokter, uitleenbalie en inhaalwerk. Beide Infopunten-Leerlingen zijn iedere schooldag geopend van 08.00 – 16.30 uur.

Medewerkers

Docenten zijn het best bereikbaar via e-mail ([email protected]). U kunt eventueel ook naar school bellen; om docenten tijdens het lesgeven niet te storen zal er in de meeste gevallen een terugbelafspraak gemaakt worden.
Uitsluitend in dringende gevallen kan gebruikgemaakt worden van de telefoonnummers (privé) van de teamleiders of van de vestigingsdirecteur.

Ziek en hersteld melden

U kunt de afwezigheid van uw kind melden via Somtoday in zowel de Somtoday-app op de telefoon als Somtoday op uw computer of laptop. Klik hier voor de handleiding.

Ziekmeldingen ontvangen we graag voor 8 uur ’s ochtends. Mogelijke redenen zijn: ziek, bezoek arts/specialist en uitvaart. Bezoek aan een tandarts of orthodontist zien we als bezoek arts/specialist. Als de optie “ziek” wordt gebruikt, wilt u dan de einddatum leegmaken? Vriendelijk verzoek om de absentie voor kortdurend verlof, waar mogelijk, minimaal twee dagen voor de absentiedatum te melden via Somtoday.

Wat gebeurt er na uw melding? Direct nadat u uw kind absent hebt gemeld, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging (op het e-mailadres dat wij van u hebben). U kunt dit bericht niet beantwoorden. De melding wordt door het Infopunt Leerlingen verder afgehandeld. Mochten er vragen zijn over de melding, dan nemen wij contact op met u.

Bij terugkeer op school na ziekte, dien je vóór de eerste les bij het Infopunt-Leerlingen een briefje van thuis te overhandigen, met daarop de precieze vermelding van de periode van ziekte. U mag ook een mail sturen naar infopuntmp@veluwscollege.

Contactgegevens

Veluws College Mheenpark
mavo en onderbouw havo en atheneum
T (055) 366 56 33
[email protected]

Locatie Zilverschoon
Zilverschoon 43
7322 GG Apeldoorn

Locatie Duizendschoon
Duizendschoon 8
7322 GZ Apeldoorn

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.