Werken bij

Op het Veluws College Mheenpark kunnen leerlingen kiezen uit twee leerroutes: Vita (mavo en onderbouw havo en vwo) en Delta. Binnen beide leerroutes zijn leerlingen verzekerd van een leuke, uitdagende schooltijd met veel aandacht voor internationalisering, ICT en sport. Het Veluws College Mheenpark is Topsport Talentschool en Global Citizen School en biedt een divers aanbod van plusvakken. Het ambitieuze team werk continu aan de ontwikkeling van het onderwijs.

Veluwse Onderwijsgroep

Veluws College Mheenpark maakt deel uit van de Veluwse Onderwijsgroep, een door talent en ambitie gedreven organisatie. Bijna 2.000 medewerkers maken zich sterk voor kwalitatief en uitdagend onderwijs voor ruim 13.000 leerlingen.

Wij bieden je

  • Een brede onderwijsorganisatie met mogelijkheden voor mobiliteit
  • Scholen met een eigen profiel en sfeer
  • Goede ondersteuning en begeleiding
  • Een eigen Academie met een aantrekkelijk aanbod van trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling
  • Ambitieuze bedrijfscultuur

Ontwikkel jezelf!

Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Onbevoegd?

Veluws College Mheenpark wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet, maar wel lesgevende ambities? Neem dan gerust contact op! We denken graag met je mee over de mogelijkheid voor een (maatwerk-) opleiding, de Lerarenbeurs en studieverlof. Bezoek ook onze jaarlijkse onderwijsmarkt in april, voor een kennismaking en meer informatie.

Vacatures

Bekijk hier de vacatures van de Veluwse Onderwijsgroep.