TopsportTalentschool

Sport je veel en graag? En doe je dit op hoog niveau? Of heb je een ander talent? Wij helpen jou om je schoolwerk te combineren mét jouw talent.

Topsport Talentschool
Ben jij een sportief talent en heb je een sportstatus die goedgekeurd is door de nationale sportbonden en door de NOC*NSF? (voorheen LOOT-status) Dan kun je terecht op onze school, want wij zijn een Topsport Talent-school. Daardoor kunnen we jou speciale faciliteiten bieden, zoals een flexibel lesrooster, uitstel of vermindering van huiswerk en gespreid examen doen. Er is een aparte studieruimte voor Topsport Talent-leerlingen waar je rustig kunt werken. Kijk voor meer informatie op de website van Topsport Talentscholen.

Ruimte voor talent
Heb jij een ander talent dan sporten, bijvoorbeeld muziek maken, dansen of acteren? Dan denken wij graag met je mee over het combineren van je schoolwerk met je talent.

Sport je op hoog niveau? Kom naar onze school!

Bethany: “Ik ben blij dat ik voor het Veluws College Mheenpark heb gekozen. Omdat ik mijn sport goed kan combineren met school. De Topsport-coördinator helpt mij daarbij. Zij helpt mij bijvoorbeeld met plannen en ze geeft mij ruimte voor mijn huiswerk, omdat ik daar niet altijd even veel tijd voor heb. Hierdoor kan ik zowel op school als tijdens het paardrijden een goed resultaat leveren.”

Bethany: “Zowel op school als tijdens het paardrijden kan ik een goed resultaat leveren!"