Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of compliment? Neem dan gerust contact op! De administratie is iedere schooldag geopend tussen 08.00 en 16.30 uur.

Veluws College Mheenpark
T (055) 366 56 33
[email protected]

Locatie Zilverschoon
Zilverschoon 43
7322 GG Apeldoorn

Locatie Duizendschoon
Duizendschoon 8
7322 GZ Apeldoorn

Ziek en hersteld melden

Is uw zoon of dochter ziek? U kunt dit gemakkelijk zelf via de SOMtoday app doorgeven.  Wij vragen u om tandartsbezoek en dergelijke indien mogelijk buiten schooltijd te plannen. Lukt dit niet? Meldt dit dan uiterlijk een dag van tevoren bij het infopunt voor leerlingen: [email protected].

 

Als uw zoon/dochter de lessen weer kan hervatten, horen we dat graag van u. Uw zoon/dochter kan hiervoor een door u geschreven  herstelmelding inleveren bij het infopunt leerlingen. U kunt het ook doorgeven via de mail: [email protected]

Administratie

De administratie is iedere schooldag geopend tussen 08.00 – 16.30 uur.

Infopunt voor leerlingen

Op het Veluws College Mheenpark zijn twee infopunten voor leerlingen: één aan de Zilverschoon en één aan de Duizendschoon. Bij het infopunt kunnen leerlingen terecht voor allerlei zaken, zoals: te laat, nablijven, eruit gestuurd, absentie, verlof, strookjes, brieven, boekenfonds, uitleenbalie en inhaalwerk. Beide infopunten zijn iedere schooldag geopend tussen 08.00 – 16.30 uur.

Medewerkers

Docenten zijn het best bereikbaar via e-mail ([email protected]). U kunt eventueel ook naar school bellen; om docenten tijdens het lesgeven niet te storen zal er in de meeste gevallen een terugbel afspraak gemaakt worden.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.