Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of compliment? Neem dan gerust contact op! De administratie is iedere schooldag geopend tussen 08.00 en 16.30 uur.

Veluws College Mheenpark
T (055) 366 56 33
[email protected]

Locatie Zilverschoon
Zilverschoon 43
7322 GG Apeldoorn

Locatie Duizendschoon
Duizendschoon 8
7322 GZ Apeldoorn

Ziek en hersteld melden

Is uw zoon of dochter ziek? Bel dan ’s ochtends voor 08.30 uur naar school: (055) 366 56 33. U kunt dit persoonlijk aan de telefoniste doorgeven, maar u kunt ook een bandje inspreken. Denkt u er dan aan om duidelijk de naam en klas van uw zoon/dochter in te spreken en de reden van afwezigheid te vermelden (ziek, tandarts, orthodontist, huisarts etc). Wij vragen u om tandartsbezoek en dergelijke indien mogelijk buiten schooltijd te plannen. Lukt dit niet? Meldt dit dan uiterlijk een dag van tevoren bij het infopunt voor leerlingen: [email protected]

Als uw zoon/dochter de lessen weer kan hervatten, horen we dat graag van u. Uw zoon/dochter kan hiervoor het betermeld-formulier inleveren bij het infopunt leerlingen. U kunt het ook doorgeven via de mail: [email protected] of u kunt telefonisch het bandje inspreken.

Administratie

De administratie is iedere schooldag geopend tussen 08.00 – 16.30 uur.

Infopunt voor leerlingen

Op het Veluws College Mheenpark zijn twee infopunten voor leerlingen: één aan de Zilverschoon en één aan de Duizendschoon. Bij het infopunt kunnen leerlingen terecht voor allerlei zaken, zoals: te laat, nablijven, eruit gestuurd, absentie, verlof, strookjes, brieven, boekenfonds, laptopdokter, uitleenbalie en inhaalwerk. Beide infopunten zijn iedere schooldag geopend tussen 08.00 – 16.30 uur.

Medewerkers

Docenten zijn het best bereikbaar via e-mail ([email protected]). U kunt eventueel ook naar school bellen; om docenten tijdens het lesgeven niet te storen zal er in de meeste gevallen een terugbel afspraak gemaakt worden.
Uitsluitend in dringende gevallen kan gebruik gemaakt worden van de telefoonnummers (privé) van de teamleiders of van de vestigingsdirecteur.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.