Open dag

Kom sfeer proeven op onze open dag!

Goed nieuws!

Op maandag 14 maart 2022 van 13:00 – 18:00 uur mogen wij jou persoonlijk verwelkomen tijdens  de open dag op het Veluws College Mheenpark.

Om iedereen veilig op school te kunnen ontvangen moeten we ervoor zorgen om het aantal bezoekers te spreiden. Hiermee voorkomen we dat het aantal bezoekers op een bepaald moment te groot kan worden. Wij willen je daarom vragen om je vooraf aan te melden en een tijdsblok te reserveren. Dit betekent helaas ook dat broertje, zusje of  een ander gezinslid niet met jou mee kunnen naar de open dag. Door de huidige versoepelingen mogen jouw ouder(s) wel met je mee! Ouders hoeven zich niet in te schrijven.

Vanaf vrijdag 11 februari a.s. is het mogelijk om je hier aan te melden voor de open dag. De open dag is alleen voor leerlingen uit groep 8. Via deze site is het ook mogelijk om je voor meerdere scholen aan te melden.

Zit jij in groep 7 en ben je al nieuwsgierig hoe onze school eruit ziet bekijk dan onze virtuele rondleiding en wandel zelf door onze twee gebouwen!