WIS Collect

Via WIS Collect kunt u snel en eenvoudig de ouderbijdrage voldoen, betalen voor leermiddelen en voor activiteiten waar een bijdrage aan verbonden is.

Als er een betaling van u verwacht wordt, krijgt u een e-mail van WIS Collect ([email protected]). In deze e-mail vindt u een link naar de website van WIS Collect. Hier ziet u een overzicht van eerdere, huidige en eventuele toekomstige facturen. U kunt facturen meteen via iDeal voldoen. Na uw betaling vindt u een afschrijving op uw bankrekening onder vermelding van ‘Mollie Payments’ met een factuurnummer.

Veiligheid en privacy

Alle betalingen via WIS Collect worden met iDeal binnen uw eigen, veilige bankomgeving afgehandeld. Na het betalen van een factuur ontvangt u een kopie per e-mail, zodat achteraf duidelijk is waarvoor u heeft betaald. WIS Collect is aangesloten bij het Privacy Convenant waarmee gegarandeerd is dat er uiterst zorgvuldig wordt omgegaan met uw gegevens.

Vragen

Op de website van WIS Collect (www.wis.nl/ouders___studenten) kunt u een video bekijken. Stuur bij vragen over WIS Collect een e-mail naar [email protected]