Over Veluws College Twello

Wie zijn wij?

Het Veluws College is een katholieke middelbare school voor vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Onze school heeft vier vestigingen: drie in Apeldoorn en één oecumenische vestiging in Twello.

Wij willen dat alle leerlingen met plezier naar school gaan, daarom hebben we zorg en aandacht voor iedereen. In een prettige sfeer dagen we de leerlingen uit het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door goed onderwijs aan te bieden en door ons onderwijs steeds weer te verbeteren, bijvoorbeeld door projectonderwijs en keuzewerktijd aan te bieden.

Onze leerlingen komen niet op school om alleen uit boeken te leren, maar ook om praktijkervaring op te doen. Leerlingen van het Veluws College krijgen daarom de kans deel te nemen aan allerlei activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Op deze manier leren we hen zelfstandig, actief, verantwoord en vaardig te zijn.

 

 

Veluwse Onderwijsgroep

Het Veluws College maakt deel uit van de Veluwse Onderwijsgroep, een door talent en ambitie gedreven organisatie. Bijna 2.000 medewerkers maken zich sterk voor kwalitatief en uitdagend onderwijs voor ruim 13.000 leerlingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Veluws College en de mogelijkheden die wij bieden?
Bekijk onze website of neem een kijkje op één van onze open dagen.

Wie weet tot ziens op het Veluws College!