Kennismaking

Wat gaaf dat jij je hebt aangemeld bij het Veluws College Twello! En nu…?

Welke schriften heb ik nodig? Moet ik een laptop aanschaffen? Wanneer heb ik mijn eerste schooldag? Allemaal vragen die wellicht bij jou opkomen als je aan je nieuwe school denkt. Tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 26 juni 2024 leer je jouw klasgenoten en je mentor alvast kennen. Ook doen we een speurtocht door school en gaan we een pasfoto van je maken, zodat de docenten bij aanvang van het schooljaar al weten wie je bent en jij wegwijs bent in het schoolgebouw. Zet de datum dus nu al in jouw agenda!

We zien jou graag om 14.00 uur in onze aula en rond 16.00 uur zullen we jullie uitzwaaien. Zo kun jij met een goed gevoel de vakantie in!

Wij vinden deze kennismaking erg belangrijk! Kun je er echt niet bij zijn? Laat het dan even weten aan de brugklascoördinator, Marcella Scheper ([email protected]).

Handige info voor ouders

Tussen het aanmelden en de zomervakantie wordt u per mail op de hoogte gehouden van een aantal belangrijke zaken. Bijvoorbeeld welk schoolmateriaal benodigd is, de indeling van de stamgroep, informatie over de nieuwe mentor en het kamp. Houd dus uw mail in de gaten!