Vragenuurtje

Binnenkort maakt uw zoon/dochter een keuze voor een nieuwe school voor voortgezet onderwijs. In deze tijd is dat best lastig want veel kennismakingsmomenten kunnen niet doorgaan. Zo is ons Open Huis helaas ook komen te vervallen. Toch willen we graag dat u zoveel mogelijk over onze school te weten te komt, zodat er een goede schoolkeuze kan worden gemaakt. Daarom organiseren we op 1 februari een vragenuurtje:

Datum:               maandag 1 februari 2021
Tijd:                    19.30 – 20.30 uur
Aanmelden:       via deze pagina
Voor wie:            ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8

In november 2020 hebben we een digitale informatieavond georganiseerd om geïnteresseerden te informeren over onze school. Kijk de video hier terug.

Heeft u nog vragen?
Wij beantwoorden uw vragen graag op maandag 1 februari tijdens een online vragenuurtje, waarbij u live in gesprek kunt gaan met onze docenten via Microsoft-Teams. Hierbij kunnen we elkaar dus ook zien.
U hoeft hiervoor geen speciale app op uw laptop of computer te installeren. U meldt zich aan via het formulier op deze pagina. Op het emailadres dat u opgeeft, krijgt u een linkje toegestuurd die u op woensdagavond 1 februari kunt aanklikken. Tussen 19.30 en 20.30 uur kunt u online met een medewerker van de school een kort gesprek voeren. Indien nodig wordt een vervolgafspraak gemaakt.

De gesprekken duren elk maximaal 10 minuten. U kunt in totaal aan twee gesprekken deelnemen; u krijgt dan ook twee verschillende linkjes toegestuurd.

Met wie kunt u in gesprek gaan:

Sandra Rentingvragen over extra ondersteuning
Hanneke Engbersvragen over dyslexie/dyscalculie
Kim Huttenvragen over Topsport (LOOT) en Ruimte voor Talent
Marjan van der Molenvragen over projectonderwijs en/of mentorvragen
Gerben Schippervragen over ICT en/of mentorvragen
Rob Havemanvragen over onze opleiding mavo en/of keuzevakken (PlusVakken)
Tanja Gronewoldvragen over onze opleiding havo-vwo en/of keuzevakken (PlusVakken)
Piet Oostingvragen over de opleidingen, toelating/plaatsing in brugklas

 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor een gesprek. We zien u graag online op 1 februari!