Vragenuurtje

Binnenkort maakt uw zoon/dochter een keuze voor een nieuwe school voor voortgezet onderwijs. We hopen altijd dat leerlingen Veluws College Twello kunnen vinden, maar we begrijpen dat u voor aanmelding misschien ook nog wat vragen heeft. U bent altijd welkom om via mail of telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft. Elk schooljaar organiseren we een vragenuurtje voor ouders van groep 8 leerlingen. Tijdens deze avonden kunt u met verschillende collega’s in gesprek over onderwerpen als ondersteuning, dyslexie, mentoraat, ict, enz. Ook de directeur is beschikbaar voor vragen.

Datum:               februari 2022
Tijd:                    19.30 – 20.30 uur
Voor wie:            ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8

In november 2020 hebben we een digitale informatieavond georganiseerd om geïnteresseerden te informeren over onze school. Kijk de video hier terug.

Uiteraard organiseren we aan het begin van elk kalenderjaar ook een open dag voor de groep 8 leerlingen om kennis te maken met onze school. Is uw zoon of dochter er nog niet helemaal uit of hij of zij het onderwijs wil volgen in Twello? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens een meeloopdag te ervaren hoe een schooldag er bij ons op school uitziet.