Informatieavond

Speciaal voor ouders organiseren wij ieder jaar verschillende informatieavonden.

Op dinsdag 22 november 2022 zullen we een informatiebijeenkomst hebben over de overstap van basisschool naar het voortgezet onderwijs. Wat gaat er allemaal veranderen en hoe kies je nou eigenlijk een ‘goede’ school? Wat past bij mijn kind? Onze brugklascoördinator en docenten zullen proberen al uw vragen te beantwoorden. U bent om 19.30 uur welkom in onze aula!

Na onze Open dag vertellen wij graag nog wat specifieker over onze school, het gebouw en de organisatie van ons onderwijs. Op woensdag 8 februari 2023 om 19.30 uur zullen wij u meenemen in het verhaal van het Veluws College Twello en daarna is er de mogelijkheid om in groepen uit elkaar te gaan voor gerichte informatie m.b.t. ondersteuning, onze visie en projectonderwijs.

Heeft u nog vragen? Houd onze site in de gaten of neem u contact op met Marcella Scheper, [email protected] (brugklascoördinator) of Sandra Renting, [email protected] (ondersteuningscoördinator).

Bekijk hieronder de eerder opgenomen informatieavond terug. In deze opname krijgt u een beeld van wat we als school doen en komen leerlingen aan het woord!