27 oktober 2023

Ontmoet Suus, onze AI-avatar uit 2 mavo! Nieuw op het Veluws College in Twello

Bij het Veluws College in Twello zetten we in op innovatie! Naast de gebruikelijke manieren van werven (zoals foto’s en video’s) introduceren we met trots onze eigen AI-avatar. Deze door kunstmatige intelligentie ontwikkelde avatar is geïnspireerd door Suus, een van onze leerlingen uit 2 mavo. Door zorgvuldige analyse van foto’s en stemgeluid van Suus is er een avatar gecreëerd die niet alleen lijkt op Suus, maar ook klinkt als Suus. We zijn ervan overtuigd dat dit een frisse en boeiende manier is om zowel onze huidige leerlingen als toekomstige leerlingen aan te spreken.

Maar dat is niet alles! Met deze AI-avatar willen we ook een brug slaan naar ons onderwijs. We willen onze leerlingen bewust maken van de valkuilen van het internet en hen leren hoe ze slim en veilig online kunnen zijn. Onderwerpen die we op onze school, tijdens bijvoorbeeld Sport, Cultuur en Wetenschap bespreken.

In het onderwijs van het Veluws College in Twello bouwen we samen aan een toekomst van kritisch denken en online bewustwording. Heb je Suus al ontmoet?

🚀 #VeluwsCollegeTwello #Innovatie #OnlineBewustwording