23 juni 2023

Laptop nodig voor school? Dat kan bij Signpost!

We werken op onze school veel met laptops. We vragen van leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) om een laptop aan te schaffen voor het werken met een laptop. We vinden het belangrijk dat leerlingen digitaal vaardig worden, zodat ze ook in het echte leven gebruik kunnen maken van de laptop en de bijbehorende software. En vaak is het ook nog eens leuk! We hebben vanaf nu een samenwerking met Signpost. Zij bieden via onze school laptops aan die geschikt zijn voor het werken op school, voldoen aan alle specificaties en daarbij een  garantie- en verzekeringspakket. De leerling kan na inloggen direct aan de slag. Een groot voordeel ten opzichte van het zelf aanschaffen is dat de laptops speciaal geselecteerd zijn. Als ouder(s)/verzorger(s) schaft u de laptop aan bij Signpost. Als school kunnen we bij eventuele problemen een ondersteunde rol spelen.

De voordelen van het aanschaffen/huren van een laptop via Signpost:

  • Laptops die direct geschikt zijn voor het werken op school met een robuuste behuizing.
  • Elke laptop wordt gekocht of gehuurd inclusief volledige service en garantie gedurende de looptijd.
  • Defecten binnen garantie worden kosteloos gerepareerd. Dit geldt ook voor de batterij.
  • Voor het repareren van defecten buiten garantie betaalt u nooit meer dan 39 euro. Denk aan val-, stoot- en vochtschade.
  • Reparaties verrichten we de eerstvolgende werkdag op locatie (op school én thuis). Is dit niet mogelijk? Dan wordt er een leentoestel aangeboden.
  • Diefstal is gedekt.
  • Levering en reparaties kunnen ook op school gedaan worden.

Begint uw zoon of dochter in 2023-2024 op het Veluws College in klas 1? Dan kunt u de laptop aanschaffen of huren via https://vctwello.signpost.nl . Geef bij de aanschaf aan dat u de laptop op school uit wil laten leveren, wanneer dit gevraagd wordt.

Voor leerlingen die al langer bij ons op school zitten, maar ook een laptop willen aanschaffen of huren via Signpost is het mogelijk om de laptop te bestellen via https://bovenbouwtwello.signpost.nl