KKtoe

KKtoe staat voor: Kunst en Kultuur, tevens organisatie en evenementen. Zij is verantwoordelijk voor het culturele jaarprogramma waarin ruimte is voor creativiteit, muziek en themafeesten. Dit schooljaar kun je het volgende verwachten:

Cultuur

De brugklassen…

  • gaan een mooie voorstelling (Scapino) maken met zelfgemaakte kledingstukken en rekwisieten en studeren een dans in. ’s Avonds treden ze op voor ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s.

De tweede klassen…

  • krijgen in theatervorm voorlichting over pesten en social media van studio Bock & Baas.

De derde klassen…

  • doen mee aan een interactieve voorstelling van Theater AanZ.

De 4 vwo-leerlingen…

  • krijgen traditioneel de toneelgroep Oostpool op bezoek voor een theatervoorstelling in de trailer en doen een kunstroute door de binnenstad van Apeldoorn in samenwerking met Gigant, Podium- en Filmtheater Apeldoorn.

De 4 havoleerlingen…

  • krijgen een keuzemenu voor workshops van bijvoorbeeld stagefighting, free running, virtua reality en nog veel meer!

De 5 vwo-leerlingen…

  • krijgen ook de toneelgroep Oostpool op bezoek voor een theatervoorstelling in de trailer en schrijven zich via Its Learning in voor een Duitse-, Spaanse- of Franse film, die bekeken wordt bij Gigant.

Muziek

Het theatercafé gaat een aantal keer per jaar open en vormen een podium voor divers talent. Trots zijn we op de speciale uitvoering van als ons muzikaal talent op de thematische muziekavonden van onze examenleerlingen.

Theaterfeesten

Het KKtoe-programma zou niet compleet zijn zonder themafeesten. Ook het gala en het eindfeest zijn jaarlijks terugkerende festiviteiten. KKtoe verzorgt de verkoop van voordelige kaartjes voor allerlei voorstellingen in schouwburg Orpheus en filmhuis Gigant. Het KKtoe- en cultuurprogramma is, voor zover bekend, opgenomen in de jaaragenda.