Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met het plannen en maken van je huiswerk? Lyceo verzorgt bij ons op school huiswerkbegeleiding. Door de goede contacten met de school sluiten de diensten van Lyceo goed aan op het onderwijs. Huiswerkbegeleiding helpt jou om beter te plannen en efficiënter te werken, waardoor je het huiswerk op tijd af hebt. Uitstelgedrag behoort tot de verleden tijd!

Bijles

Kun jij wat extra hulp gebruiken bij een bepaald vak? Lyceo biedt bij ons op school vakinhoudelijke één op één bijles aan. De bijles wordt gegeven door ervaren (online) begeleiders. Ze geven je net dat extra steuntje in de rug voor het vak waar jij moeite mee hebt. Voordat je het weet zijn de achterstanden ingehaald en ga jij vol zelfvertrouwen naar de les!

Aan deze vormen van begeleiding zijn extra kosten verbonden voor ouders.

Lyceo in het kort:

 

Wil je ervaren hoe het is om huiswerkbegeleiding bij Lyceo te volgen? Of heb je vragen over de bijles. Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar Anne van Schaik, de vestigingsmanager van Lyceo via [email protected]. Of bekijk onze andere vestigingen in Apeldoorn.