Meesterproef presentaties 5H en 6V via livestream

07 april 2021

Veluws College Walterbosch organiseert livestream voor eindexamenproeven

Het einde van het jaar nadert, de eerste eindexamens worden al afgelegd. Maandag 12 april vinden de eindpresentaties van de technasiumleerlingen van het Veluws College Walterbosch plaats. En die gaan dit jaar nét even anders dan voorgaande jaren. Niemand, maar tegelijkertijd ook iedereen kan erbij zijn.

Vorig jaar vonden de eindpresentaties van de technasiumleerlingen de vrijdag voor de lockdown in maart in het klaslokaal plaats. Vanwege de coronamaatregelen kiest de school dit jaar ervoor om de leerling te laten presenteren via een livestream. Ouders, verzorgers, maar ook geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om enkele presentaties te volgen. Onderzoek & Ontwerp docenten de heren Arthur Jansen, Harry van Gerrevink en Ceriel Asbreuk begeleiden de livestream.

Geïnteresseerden kunnen meekijken via het volgende kanaal:

Technasium Walterbosch

(https://www.youtube.com/channel/UC8g7LB_WLOFqOUJWl51kgOA )

 

 

De livestream wordt uitgezonden vanaf het Zwitsalterrein in Apeldoorn, de thuisbasis van New Tech Park. New Tech Park staat voor ontdekken, innoveren en leren. De vereniging New Tech Park inspireert en faciliteert Apeldoornse talenten, bedrijven en onderwijs om te kiezen zich een leven lang te ontwikkelen in de techniek.

Mede mogelijk gemaakt door Ondernemen055.

 

Programma maandag 12 april 2021