ICT

In de lessen op het Veluws College Twello bereiden we je voor op jouw toekomst. ICT en digitalisering worden daarin steeds belangrijker. Daarom speelt ICT in ons onderwijs een grote rol. In de lessen wordt er veel digitaal gewerkt met digitale methodes. Ook opdrachten worden digitaal gemaakt en ingeleverd via de digitale leeromgeving Itslearning. Daarom is het belangrijk dat je als leerling de beschikking hebt over een laptop.

Draadloos netwerk

Met het mailadres van school ([email protected]) en het wachtwoord kun je verbinding maken met het draadloos netwerk op onze school. Dit WiFi-netwerk mag je alleen gebruiken voor schoolgerelateerde zaken. Bij onrechtmatig gebruik kun je tijdelijk in quarantaine worden geplaatst, waardoor je geen gebruik meer kunt maken van de WiFi-verbinding op school.

Printen

Het is mogelijk om vanaf je eigen laptop te printen. Vanaf 2020 is het printen voor leerlingen gratis. Je kunt het te printen document vanuit je schoolmail mailen naar [email protected]. Met de schoolpas is het document dan af te halen bij een van de printers in de school.

Gebruik Office.

Met je schoolaccount kun je gratis gebruik van het Microsoft Office pakket. Hoe je dit kunt doen, vindt je hier.

De ICT-co├Ârdinator

ICT-co├Ârdinator is Mnr. Schipper. Op het Youtube-kanaal ‘Die Meneer van ICT‘ plaatst hij verschillende uitlegfilmpjes die je nodig hebt voor het werken met je laptop op school: https://www.youtube.com/playlist?list=PLz4WMiyZ-DEz82CvYzPiYrRBi5s5EPQkK