SOMtoday voor Ouders

Als school vinden we het belangrijk dat u als ouder en/of verzorger mee kunt kijken met uw zoon of dochter. Daarom krijgt elke ouder van ons inloggegevens voor SOMtoday.

Inloggen in SOMtoday

Wanneer uw zoon of dochter het eerste jaar begint op onze school ontvangt u uw inlogcodes. Deze ontvangt u via de mail die u opgeeft bij onze administratie Bewaar dit mailtje goed! Weet u het even niet meer of lukt het inloggen niet? Een veel voorkomend probleem is dat het wachtwoord niet meer werkt.

Stap 1: Probeer altijd eerst in te loggen via: https://veluwseonderwijsgroep.somtoday.nl . Op deze manier kunt u controleren of uw inloggegevens nog werken. Werken de gegevens? Dan kunt u met die gegevens inloggen op de apps.

Stap 2: Kies voor Veluwse Onderwijsgroep. Zoek uw gebruikersnaam op en vul uw gebruikersnaam in (deze heeft u ontvangen in uw mailbox). Bent u deze kwijt? Dan kunt u middels stap 3 deze zelf opvragen.

Stap 3: Klik dan op de knop wachtwoord vergeten, vul uw bekende mailadres in en u krijgt een nieuw wachtwoord opgestuurd.

Heeft u bovenstaande stappen doorlopen, maar lukt het niet om in te loggen? Stuur dan een mail naar: [email protected]. U wordt dan verder geholpen door de medewerkers van onze administratie.

Wanneer het inloggen is gelukt, kunt u ook inloggen op de Ouder-app. Deze kunt u downloaden in de App Store (iPhone) of Play Store (Android).

Inloggegevens blijven ook bestaan wanneer u meerdere kinderen op onze school komen. Dus ook wanneer uw oudere zoon/dochter afscheid neemt van onze school en het volgende schooljaar een andere zoon/dochter op onze school begint, kunt u de gegevens blijven gebruiken.