TopsportTalentschool

Sport je veel en graag? En doe je dit op hoog niveau? Of heb je een ander talent? Wij helpen jou om je schoolwerk te combineren mét jouw talent.

Topsport Talentschool
Ben jij een sportief talent en heb je een sportstatus die goedgekeurd is door de nationale sportbonden en door de NOC*NSF? (voorheen LOOT-status) Dan kun je terecht op onze school, want wij zijn een TopsportTalent-school. Daardoor kunnen we jou speciale faciliteiten bieden, zoals een flexibel lesrooster, uitstel of vermindering van huiswerk en gespreid examen doen. Er is een aparte studieruimte voorTopsportTalent-leerlingen waar je rustig kunt werken. Kijk voor meer informatie op www.evot.nl

Ruimte voor talent
Heb jij een ander talent dan sporten, bijvoorbeeld muziek maken, dansen of acteren? Dan denken wij graag met je mee over het combineren van je schoolwerk met je talent.

YANNICK: “Ik voetbal op hoog niveau en train drie keer per week. Om mijn training te kunnen redden moet ik eerder weg van school. Soms heb ik ook toernooien op een gewone schooldag. Mijn TopsportTalent-begeleider helpt me om school en voetbal te combineren zodat ik goede cijfers blijf halen. Mijn droom is om een goede voetballer te worden, maar ik vind school ook heel belangrijk dus eerst maar een diploma!”