DOE-middag 18 november

DOE-middag 18 november. Let op: de inschrijving start woensdag 7 oktober om 7.00 uur.

Op deze DOE-middag kan je kiezen uit volgende workshops:

Sport+

Ben jij altijd lekker actief en hou je veel van sporten? Denk jij erover om dit plusvak op Mheenpark te volgen? Doe dan op de DOE-dag mee met Sport+. Je hoort wat het plusvak inhoudt en gaat natuurlijk ook sporten! Vergeet daarom niet om sportkleding en -schoenen mee te nemen. Schrijf je hier in!

Explore+

Onderzoek jij graag en wil je leren hoe je dit goed kunt vastleggen? Is presenteren iets voor jou en wil je er graag meer over weten? Dan past het plusvak Explore+ helemaal bij jou.Op de DOE-dag ga je onder andere aan de slag met het ontwerpen van een visitekaartje en een kamishibai! Schrijf je hier in!

Expressie+

Vind jij het heerlijk om te ontdekken of er acteertalent in jou steekt of sta je graag op het toneel? Dan is expressie+ voor jou het beste plusvak. Op de DOE-dag ervaar je door oefeningen en samenwerking met anderen of jij van dit plusvak gaat stralen! Schrijf je hier in!

Delta

Maak jij graag zelf keuzes, werk je graag aan projecten en vind je het super om zelf binnen de school een taak te hebben? Misschien is onze nieuwe leerroute Delta echt iets voor jou! Op de DOE-dag krijg je een voorproefje en leer je wat  stamgroepen in de brugklas zijn en ervaar je wat je in een project kunt doen! Schrijf je hier in!