Doe middag voor groep 8 leerlingen

13 november 2019, van 14:30 tot 16:30

Zit jij in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar het Veluws College Mheenpark? Kom dan op onze DOE-middag op 13 november!

Iedere woensdag in de maand november organiseren alle middelbare scholen in Apeldoorn DOE-middagen.

Tijdens de DOE-middagen ervaar je zelf hoe het is om les te krijgen op een middelbare school.

Voor de Doe-dag op woensdag 13 november kan je kiezen uit de volgende workshops:

  • Sport+: Ben jij altijd lekker actief en hou je veel van sporten? Denk jij erover om dit plusvak op Mheenpark te volgen? Neem dan je gymkleding mee en doe op de DOE-dag mee met Sport+. Je hoort wat het plusvak inhoudt en gaat natuurlijk sporten!
  • Expressie+: Vind jij het heerlijk om te ontdekken of er acteertalent in jou steekt of sta je graag op het toneel? Dan is expressie+ voor jou het beste plusvak. Op de DOE-dag ervaar je door oefeningen en samenwerking met anderen of jij van dit plusvak gaat stralen!
  • Explore: Onderzoek jij graag en wil je leren hoe je dit goed kunt vastleggen? Is presenteren iets voor jou en wil je er graag meer over weten? Dan past het plusvak Explore+ helemaal bij jou. Op de DOE-dag ga je aan de slag met vormgeving en gaat het je lukken om een robotje aan de praat te krijgen!
  • Delta: Maak jij graag zelf keuzes? werk je graag aan projecten en vind je het leuk om zelf binnen de school een taak te hebben? Misschien is onze leerroute Delta iets voor jou! Op de DOE-dag krijg je een voorproefje en leer je wat stamgroepen zijn en ervaar je wat je in een project kunt doen!