Wie zijn wij?

Bij het Veluws College Cortenbosch gaat het om ‘Talent

 

ontwikkeling’ en wie jij wilt zijn. Daarbij houden we rekening met de manier waarop jij het beste leert en gaan ervan uit dat ieder mens uniek is. Ons doel is om leerlingen te diplomeren. Daarnaast vinden wij je persoonlijke vorming van belang en gaan je helpen om een actief en zelfbewuste burger te worden.

Om aan te sluiten bij je belangstelling bieden wij [email protected] en Plusvakken aan. Denk hierbij aan vakken als journalistiek, sport, muziektheater en koken. Je kunt ook naar ons ICT-lab om een eigen app te maken of te experimenteren met drones of Virtual Reality. Bovendien werken we met project- en activiteitendagen, kunst- en cultuurprojecten, (internationale) excursies en sporttoernooien. Je krijgt zo de kans om alles uit te proberen en je breder te ontwikkelen.

Naast het bieden van een inspirerende en uitdagende leeromgeving, vinden wij een goede sfeer in de klas en op school net zo belangrijk. De school is een ontmoetingsplek waar nieuwe vriendschappen ontstaan. Wij doen er dan ook alles aan om jou een veilige en prettige en leeromgeving te bieden en gaan ervan uit dat iedereen in onze school, leerlingen en medewerkers, hieraan een bijdrage levert.

Goed contact tussen jou, je ouder(s)/verzorger(s) en school is voor ons van groot belang. Met elkaar zorgen we ervoor dat jij een goede schooltijd hebt.