Schoolloket

Via Schoolloket kunt u snel en eenvoudig de ouderbijdrage voldoen, betalen voor leermiddelen en voor activiteiten waar een bijdrage aan verbonden is. Indien er een betaling van u verwacht wordt, krijgt u een mail met een link naar Schoolloket waarin wordt aangegeven dat er een artikel (betaling) voor u klaarstaat. Deze betaling kunt u via iDeal voldoen.

Aanmelden Schoolloket

De eerste keer dat u de website van Schoolloket bezoekt, wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren. Dit wachtwoord kunt u zelf bepalen. Het is belangrijk dat u dit wachtwoord onthoudt en voor uzelf houdt.

Bepaal en betaal

Wanneer u ingelogd bent in Schoolloket vindt u een webshop met daarin een overzicht van leermiddelen en activiteiten die de school uw zoon/dochter aanbiedt. Aan deze leermiddelen en activiteiten zijn kosten verbonden. U kunt aanvinken welke leermiddelen u wilt aanschaffen en aan welke activiteiten uw zoon/dochter deel gaat nemen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft ontvangt u in uw mailbox een bevestiging van Schoolloket. Deze e-mail is tevens de factuur, die via een link direct betaald kan worden met iDeal. Het is ook mogelijk het bedrag over te maken onder vermelding van het betalingskenmerk. Na betaling is de aankoop van een leermiddel of de inschrijving van een activiteit definitief.

Ten slotte

Met een divers aanbod van activiteiten willen wij de schooltijd van onze leerlingen nog aantrekkelijker maken. Voor een aantal activiteiten wordt een bijdrage gevraagd, deelname aan deze activiteiten is niet verplicht. Mocht uw zoon/dochter onverwachts en onvoorzien niet deel kunnen nemen aan een excursie, dan kan een beroep worden gedaan op de annuleringsverzekering die de school heeft afgesloten.

Bij annulering van de reisweek in leerjaar 4 wegens ziekte zal er een medische verklaring van een huisarts moeten worden ingeleverd. Alleen dan kan er van totale terugbetaling sprake zijn.

Website

Bezoek de website van Schoolloket.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar cortenbosch@veluwscollege.nl