Fietsenstalling

Op onze school kunnen de meeste leerlingen een vrijwel volledig overdekte en met camera’s bewaakte fietsenstalling gebruiken. De fietsenkelder is bedoeld voor de leerlingen van klas 1 en 2, de stalling op het plein is voor de fietsen van leerjaar 3 en leerjaar 4. Bezoekende leerlingen van andere scholen maken gebruik van de fietsenstalling bij de gymzalen.

Afspraken over het gebruik van de fietsenstalling

  • Het toegangshek aan de Prinses Beatrixlaan is open van 08.00 uur tot 16.30 uur. Het toegangshek aan de Ritbroekstraat is
    geopend van 08.00 uur tot 08.30 uur en van 12.40 uur tot 16.30 uur.
  • Iedereen verlaat het terrein via de uitgang aan de Prinses Beatrixlaan.
  • Je moet de fiets in de stalling op slot zetten.
  • Zet de fiets in de daarvoor bestemde beugels.

Brommers en scooters

Kom je op je brommer of scooter? Dan moet je de ingang aan de Prinses Beatrixlaan gebruiken. Iedereen gebruikt de uitgang aan de Prinses Beatrixlaan om het terrein te verlaten. Brommers en scooters moet je vastzetten aan de daartoe bestemde reling, onder het afdak. Leerlingen die veelvuldig met de brommer of scooter komen, kunnen zich melden bij de leerlingenadministratie voor een extra kluisje in verband met hun helm. Hieraan zijn wel de kosten verbonden voor het huren van dat kluisje, zie kluisjes.

Aansprakelijkheid

Om schade aan rijwielen en bromfietsen te voorkomen, mag je je tijdens pauzes en tussenuren niet in de fietsenstalling ophouden. De school probeert door gericht cameratoezicht aan de Prinses Beatrixlaan diefstal en vernieling zoveel mogelijk tegen te gaan. De school is echter niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor diefstal van of schade aan fietsen, bromfietsen of kleding.