Activiteiten voor iedereen

Gedurende het schooljaar vinden er diverse evenementen plaats voor onze leerlingen. In onze jaaragenda staat precies wanneer deze plaatsvinden. Voor een overzicht van de kosten voor de diverse activeiten, klik hier.

Onderstaande activiteiten zijn voor leerlingen uit alle leerwegen:

Sportdagen
Tijdens het hele schooljaar organiseren we verschillende sportevenementen. Vanzelfsprekend is er een aantal sporttoernooien waar je jouw krachten kunt meten met leerlingen van andere klassen of scholen, maar ook met docenten. Er zijn voetbal- en basketbaltoernooien, en we organiseren ook sportdagen in en om het water.

Excursies langer dan 1 dag
In de brugklas starten we met kennismakingsdagen. Leerjaar 3 gaat op een meerdaagse werkweek aan het begin van het schooljaar en leerjaar 4 een midweek naar het buitenland (naar keuze).

Feest

We houden wel van een feestje, dus voor elk leerjaar organiseren wij een feestavond.

Deze worden altijd druk bezocht! Het is erg leuk om leerlingen en leraren enthousiast te zien dansen. Leerjaar 4 heeft na de examens natuurlijk het spectaculaire Gala waar iedereen vier jaar lang naar uitkijkt!

Sinterklaasviering
Alle klassen vieren Sinterklaas op een manier die ze zelf leuk vinden: met surprises en gedichtjes, of met een activiteit buiten school. Het belangrijkste is dat je met je klas en je mentor een leuke middag doorbrengt.

Cultuurdagen
Iedere twee jaar organiseren wij cultuurdagen. Tijdens de cultuurdagen volgt elke klas van elk leerjaar  workshops die met cultuur te maken hebben. Voorbeelden zijn songwriting, djembé zeefdrukken, grafiti en “Rap and Beats”. De workshops worden verzorgd door kunstenaars en muzikanten.

Klassenuitje
Alle mentoren organiseren ieder jaar met hun klas een klassenuitje om de sfeer en het gevoel van saamhorigheid binnen de groep te bevorderen. Wij streven ernaar de kosten beperkt te houden, ongeveer € 25,00.

Van alle activiteiten worden foto’s gemaakt. Kijk op onze Social Media om foto’s van onze activiteiten te bekijken.