Kom langs!

Nieuwsgierig naar de nieuwe vmbo’s? Je bent van harte welkom op UDO en UGO om de scholen te bekijken en de sfeer te proeven. Wanneer kan dat?

Doe-maand

Alle scholen van het voortgezet onderwijs in Apeldoorn organiseren in november Doe-middag. Er is van alles te zien en te beleven om te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten.

Online informatieavond januari/februari 2022

De Open Dagen in januari gingen niet door. Als alternatief hebben er online informatieavonden plaatsgevonden. Benieuwd hoe deze avonden waren? Kijk dan op de website van UDO en/of UGO om de presentatie terug te zien en de veelgestelde vragen terug te lezen. Op deze manier kun je ook alvast kennis maken met onze scholen. Maar dat kan ook op de Open Dagen in maart!

Open Dag

Tijdens de Open Dagen van UDO en UGO krijg je volop de gelegenheid om de scholen te leren kennen. Je ontdekt hoe de gebouwen eruit zien, welke vakken je kunt volgen en hoe je leerroute eruitziet. Ook maak je kennis met de leraren en coaches, die helpen de vakken te kiezen die goed bij je passen. En natuurlijk heb je mogelijkheid om al je vragen te stellen. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je bij ons op school zit.

Op de volgende dagen vinden de Open Dagen van UDO en UGO plaats. Klik op de datum om je hiervoor in te schrijven!

Dinsdag 8 maart a.s.: Open Dag UDO (locatie Sprengenweg 81)

Dinsdag 15 maart a.s.: Open Dag UGO (locatie Prinses Beatrixlaan 259)

Vragen?
Je kunt altijd contact met ons opnemen om je vragen te stellen. Je kunt ons bereiken via  telefoonnummer (055) 5216 37, of stuur een mailbericht naar cortenbosch@veluwscollege.nl.

Bekijk onze jaaragenda

Er zijn op dit moment geen agenda berichten