Kom langs!

Nieuwsgierig naar onze school? Je bent van harte welkom op Veluws College Cortenbosch om onze school te bekijken en de sfeer te proeven. Wanneer kan dat?

DOE-maand

Alle scholen van het voortgezet onderwijs in Apeldoorn organiseren in november DOE-middag. Er is van alles te zien en te beleven om te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Hou onze website in de gaten om je aan te melden voor deze dagen. Jouw leerkracht zal daar ook op letten en met de klas bespreken.  Voor meer informatie, klik hier.

Informatieavond ondersteuning

Wij organiseren een informatieavond over de ondersteuning bij ons op school. Zijn er vragen over de begeleiding bij o.a. dyslexie en/of andere zaken, kom dan langs en stel ze aan onze orthopedagogen.
Dinsdag 26 november van 19.00 tot 21.00 uur

Open Huis

Bekijk samen met je ouders/verzorgers de school, probeer van alles uit bij onze profielen, volg een mini-les of ga naar de voorlichting. Je kunt je rond laten leiden door onze huidige brugklasleerlingen en ze vragen stellen. Maar dat kan ook aan alle medewerkers van de school!
Zaterdag 18 januari  2020 van 10.00 tot 13.00 uur

Lukt het niet op deze zaterdag, dan is er ook een mogelijkheid een week later op een maandagavond. Of zit je toch nog met vragen, dan kun je die alsnog stellen. Op die maandagavond doen we het nog een keer dunnetjes over.
Maandag 27 januari 2020 van 19.00 tot 20.30 uur

 

Bekijk onze jaaragenda

Er zijn op dit moment geen agenda berichten