Kom langs!

Nieuwsgierig naar onze school? Je bent van harte welkom op Veluws College Cortenbosch om onze school te bekijken en de sfeer te proeven. Wanneer kan dat?

Doe-maand

Alle scholen van het voortgezet onderwijs in Apeldoorn organiseren in november Doe-middag. Er is van alles te zien en te beleven om te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Er zijn nog een paar plekjes vrij voor woensdag 25 november a.s., dus heb je interesse……schrijf je hier in!

Informatieavond ondersteuning

Wij organiseren een informatieavond over de ondersteuning bij ons op school voor ouders, die kinderen hebben in groep 8. Zijn er vragen over de begeleiding bij o.a. dyslexie en/of andere zaken, kom dan langs en stel ze aan onze orthopedagogen. Voor meer informatie, klik hier.
Dinsdag 24 november 2020 van 19.00 tot 20.30 uur

Open Huis

Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus, kunnen we in 2021 helaas geen open huis organiseren. Hiermee sluiten we aan bij de landelijke oproep om schoolgebouwen alleen te gebruiken om les te geven.
Maar… We ontmoeten jullie graag digitaal! Tijdens onze digitale informatieavond op 25 januari laten we dan alsnog zien waarom onze school zo leuk is.
Lees hier meer over de digitale informatieavond.

Kan je nog niet wachten tot 2 februari? Bekijk dan alvast onze virtuele rondleiding en wandel zelf door ons gebouw!

Vragen?
Je kunt altijd contact met ons opnemen om je vragen te stellen. Je kunt ons bereiken via  telefoonnummer (055) 5216 37, of stuur een mailbericht naar [email protected]

Digitale informatieavond

Benieuwd naar onze school? Wij ontmoeten je maandag 25 januari graag digitaal tijdens onze informatieavond!
Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.
Maandag 25 januari 2021 vanaf 19.00 uur

 

 

Bekijk onze jaaragenda

Er zijn op dit moment geen agenda berichten