Sport jij veel en graag? Het Veluws College werkt samen met de FSG Academy in Apeldoorn, zodat je school en intensief sporten goed kunt combineren!

De FSG Academy biedt meer dan tien (top)sportprogramma’s. Het doel daarvan is de optimale ontwikkeling van fanatieke sporters door gekwalificeerde en ervaren trainers, coaches en leraren. De programma’s worden gecombineerd met nationaal en internationaal onderwijs.

Het Veluws College vindt het ook belangrijk dat jij ruimte krijgt om jouw sportieve talent te verkennen. Daarom werken wij samen met FSG Academy. Bij iedere leerling in het voortgezet onderwijs die zich meldt bij de FSG Academy wordt gekeken naar zijn/haar ambities en talent op het gebied van sport en onderwijs. Daarna wordt een studie- en trainingsprogramma op maat samengesteld in overleg met school, ouders, de leerling en FSG Academy.

Als je een sportprogramma volgt via FSG Academy ga je regelmatig om tafel met je ouders, het Veluws College en de FSG. Dan bespreken we jouw welzijn en de resultaten op sportief gebied en op school.

www.fsgacademy.com/nl

Voetbal International schreef een verhaal over de FSG Academy. Lees het hier.