Op het Veluws College zitten inmiddels meer dan 50 LOOT-leerlingen. Zij combineren hun schoolwerk met topsport. Op deze pagina vind je meer informatie en nieuwtjes over de LOOT-leerlingen van onze vestiging (en over de oud-LOOT-leerlingen).

 


Fleur Wesselink pakt eerste prijs

Oud-LOOT-leerling Fleur Wesselink (volleybalster en geslaagd voor vwo in juni 2016) heeft in Amerika haar eerste persoonlijke prijs te pakken. Ze is aanvalster van de week in Heart of America Athletic Conference.

Hierbij de link naar de site van Alterno voor meer informatie http://www.alterno-apeldoorn.nl/wesslink-pakt-eerste-prijs/

 

 

 

 

 

Tessa van Randtwijk

LOOT-leerlinge Tess van Randtwijk (2V2) is zondag 3 september Nederlands Kampioen geworden op de 1000 meter tijdens de ‘Nationale D Spelen’ in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tess was de snelste in de categorie meisjes Junioren D (geboortejaar 2004) met een tijd van 2.59.13. Deze tijd is ook nog eens een kampioensrecord en de zevende tijd ooit door een D Junior meisje gelopen.

Complimenten en felicitaties namens iedereen van Walterbosch.

 

 


 

Luna Cnossen

Luna Cnossen (3VG1)heeft in de week van 14 t/m 18 augustus het EK mountainbike ik Graz Oostenrijk gereden in de categorie U15 (onder15)

Ze heeft enorm veel geleerd en 5 mooie wedstrijden gereden van sprint tot marathon op een zeer uitdagend parcours met klimmen boven de 20% en afdalingen waar de meeste Nederlanders niet naar beneden willen. In het eindklassement is ze 29ste geworden net onder de doelstelling (30ste) met als positieve uitschieter een 22ste plaats op vrijdag 18 augustus.

Complimenten namens iedereen van Walterbosch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.