Op het Veluws College kiezen alle onderbouwleerlingen voor een PlusVak. Twee uur per week volg je dan een vak waarin je écht geïnteresseerd bent, zonder dat je schoolweek langer wordt! Op het Veluws College Twello kies je een van de volgende PlusVakken:

Multimedia+

Droom jij van een baan in de reclame? Wil je leren fotograferen? Moeten jouw affiches de school opfleuren? Kies dan voor het PlusVak Multimedia+! Bij Multimedia+ leer jij alles over de invloed van media als tv en internet. Daarnaast ga je vooral zelf aan de slag: fotograferen, posters maken, maar ook filmen en monteren. Alles komt aan bod bij Multimedia+!

 

Theater+

Zou jij wel op een podium willen schitteren? Zingen voor publiek? Of in de huid van een spannend personage kruipen? Kies dan voor het PlusVak Theater+! Je leert dan het beste uit je stem te halen, dansen en je maakt kennis met acteren. Door op een podium te staan leer je jezelf ook te presenteren en dat helpt je weer bij de andere vakken. Bij Theater+ maak je ook kennis met grime en decorbouw, maak je kostuums en maskers en leer je hoe je een voorstelling organiseert.

Sport+

Hou jij van sporten? Wil jij alles uit je sportprestaties halen wat erin zit? Kies dan voor het PlusVak Sport+! Je bent dan lekker actief bezig en krijgt les in verschillende sporten zoals zwemmen, mountainbiken en rugby. Daarnaast leer je alles over de relatie tussen bewegen, lichaam en gezondheid en leer je leiding te geven en sportactiviteiten te organiseren.