Benieuwd wat het Veluws College Mheenpark allemaal te bieden heeft? Ontdek het tijdens onze DOE-dagen in november! Op 1, 8, 22 en 29 november kun je kiezen uit verschillende programma’s. Op 15 november is er een algemene brugspiekmiddag.

Datum: woensdag 1 november 2017
Tijdstip: 13.45 – 16.15 uur
Locatie: brugklasgebouw (Duizendschoon 8)

Kies uit een van de volgende programma’s:

  1. Delta: Maak jij graag zelf keuzes, werk je graag aan projecten en vind je het super om zelf binnen de school een taak te hebben? We starten komend schooljaar met onze nieuwe leerroute Delta! Op de DOE-dag krijg je een voorproefje en leer je wat stamgroepen in de brugklas zijn, denk je mee over de inrichting en ervaar je wat je in een project kunt doen! Meer weten over Delta? Klik hier.
  2. Explore+: Onderzoek jij graag en wil je leren hoe je dit goed kunt vastleggen? Is presenteren iets voor jou en wil je er graag meer over weten? Dan past het plusvak Explore+ helemaal bij jou. Op de DOE-dag ga je aan de slag met vormgeving en gaat het je lukken om een robotje aan de praat te krijgen! Helaas! Explore+ zit vol! Kies een ander programma of schrijf je in op 22 november of 29 november.
  3. Sport+: Ben jij altijd lekker actief en hou je veel van sporten? Denk jij erover om dit plusvak op Mheenpark te volgen? Doe dan op de DOE-dag mee met Sport+. Je hoort wat het plusvak inhoudt en gaat natuurlijk ook sporten! Let op: neem je sportkleding/schoenen voor binnen mee! Helaas! Sport+ zit vol! Kies een ander programma of schrijf je in voor Sport+ op 22 november of 29 november.
  4. Expressie+: Vind jij het heerlijk om te ontdekken of er een actrice in jou steekt of sta je graag op het toneel? Dan is Expressie+ voor jou het beste plusvak. Op de DOE-dag ervaar je door oefeningen en samenwerking met anderen of jij van dit plusvak gaat stralen!


Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

Schrijf je in!