Tijdens het hele schooljaar organiseren we verschillende sportevenementen. Vanzelfsprekend is er een aantal sporttoernooien waar je jouw krachten kunt meten met leerlingen van andere klassen of scholen. Er is voetbal, volleybal en softbal, maar we besteden ook aandacht aan minder traditionele sporten zoals fitness, squash en aerobics.

Asselse Mijl

Vorig schooljaar zijn wij een nieuwe traditie gestart. Met klas 1 hebben we deelgenomen aan de ‘Kids Run’ van de Asselse Mijl, de leukste hardloopwedstrijd in het donker. Dit jaar dagen we naast klas 1, ook klas 2 uit om mee te lopen. Deelnemende leerlingen krijgen zelfs vrijstelling voor de Coopertest die ze voor LO moeten afsluiten.

CB loop

Ook dit schooljaar organiseren we weer een loop voor alle leerlingen (en docenten) van VC Cortenbosch die geinteresseerd zijn. Deze loop is verplicht voor de Sport+ leerlingen.

De CB loop vindt plaats in het Orderbos, vrij toegankelijk voor een ieder die wil komen aanmoedigen. We kijken uit naar deze heel gezellige en sportieve middag en gaan met zijn allen eerst stevig trainen!

Om een indruk te krijgen kun je kijken bij onze fotoalbums of hier klikken.